Energetische Website Analyse

“Hmm, ja, mijn website. Nou, ik ben blij dat ik eindelijk een website heb, maar het is toch niet helemaal wat ik ervan verwacht had.”

Dit is iets wat ik – als webdesigner – ontzettend vaak hoor. En misschien herken je dit zelf ook wel. Je hebt weken, misschien zelfs maanden met bloed, zweet en tranen aan jouw eigen website gewerkt. Of misschien had jij wel de mazzel dat je een vriend, kennis of familielid hebt die het vóór je wilde doen.

En nu staat jouw website eindelijk op het internet, maar hij is toch niet helemaal geworden zoals je had gehoopt. Je vraagt je af of ie wel echt bij je past. Of je wel de juiste kleuren en lettertypes hebt uitgekozen en of ie wel duidelijk is voor je bezoekers.

Voor je gevoel mist er nog iets. Het lukt je echter niet om écht je vinger op het probleem te leggen. En je weet ook niet wat je nou moet veranderen om ervoor te zorgen dat jouw website beter bij jou past.

Energetische Website Analyse

Herken je dit?

 • Je vraagt je af of de uitstraling van de website wel klopt bij jouw energie en of je daarvoor wel de juiste kleuren en lettertypes hebt gebruikt
 • Het beeld wat je in je hoofd had was toch anders dan het nu in werkelijkheid is
 • Je zou graag willen dat jouw website er wat professioneler uit zou zijn
 • Jouw website voelt niet echt als een eenheid
 • Je bent benieuwd wat een professionele webdesigner over jouw website zou zeggen

Maar wil je dit?

 • De uitstraling van jouw website komt helemaal overeen met jouw energie
 • Je weet wat voor soort kleuren en lettertypes goed bij jou passen
 • Je weet hoe je een professionelere uitstraling kunt creëren
 • Je weet hoe je meer eenheid in jouw website kunt krijgen
 • Je hebt veel waardevolle tips en adviezen waar je direct zelf mee aan de slag kunt

Dan is de Energetische Website Analyse precies wat jij nodig hebt!

Dit levert de Energetische Website Analyse je op

 • Je hebt een concept / metafoor / beeldspraak voor jouw bedrijf die je zowel op jouw website als ik je overige communicatie kunt gebruiken
 • Je weet hoe je de uitstraling van jouw website overeen kunt laten komen met jouw energie door gebruik te maken van de juiste kleuren, vormen en lettertypes
 • Je weet hoe je een professionelere uitstraling op jouw website creëert
 • Je weet hoe je van jouw website een eenheid maakt
 • Je hebt een hele lijst met tips en adviezen waar je direct zelf mee aan de slag kunt
 • Je weet hoe jouw website zo kunt aanpassen dat die eindelijk helemaal uitstraalt wie jij echt bent en waar je voor staat

Een onaantrekkelijke website is als een chagrijnige verkoper.

Voor wie de Energetische Website Analyse geschikt is

De Energetische Website Analyse is vooral geschikt voor hoogsensitieve vrouwelijke ondernemers die zich bezig houden met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Bijvoorbeeld yogadocent, lichtwerker, masseur, energiewerker, reiki-beoefenaar, coach of holistisch therapeut.

Je hebt al een website, maar die is niet helemaal zoals je had gehoopt. Je vraagt je af of de website wel echt bij je past. Je hebt het gevoel dat er nog iets mist, maar je kunt je vinger niet zo goed op het probleem leggen.

Vol zelfvertrouwen je echte kleuren laten zien op je website

Wendy Iris, HSP kleur-expert & webdesigner

Mijn naam is Wendy, een HSP webdesigner en kleurexpert, en ik geloof dat we allemaal worden geboren met een uniek eigen kleurenpalet waarin al onze karaktereigenschappen en gaven liggen.

Ik heb tot een aantal jaar geleden mijn eigen kleuren ontkend en weggestopt en maakte mezelf daarmee onzichtbaar.

Nu ik mijn eigen authentieke kleuren steeds meer durf te laten zien merk ik dat ik meer gezien en gehoord word.

Nu help ik jou om hetzelfde te doen. Jij hebt iets moois met deze wereld te delen, maar dat kun je alleen doen als je je eigen authentieke kleuren gaat laten zien.

En waar kun je nou beter beginnen met het tonen van je eigen authentieke kleuren dan op je website ;-)

Hoe de Energetische Website Analyse werkt

1Kick-off

We beginnen met een online kennismakingsgesprek zodat ik jou en jouw bedrijf beter leer kunnen. En zodat ik kan invoelen op jouw energie en wat jij met jouw bedrijf wilt bereiken.

2HSP gevoel

Na dit gesprek laat ik alle informatie die je me gegeven hebt even marineren en laat ik mijn HSP gevoel helemaal haar gang gaan. Er komen dan vanzelf allemaal beelden en ideeën in mijn hoofd waarmee ik een concept / metafoor / beeldspraak voor jouw bedrijf vorm. Rond dit concept maak ik ook een sfeerbeeld met suggesties voor kleuren en lettertypes, opgemaakt in Canva.

3Webdesigners oog

Daarna analyseer ik jouw bestaande website. Hier ga ik met mijn webdesigners oog aan de slag. Dingen waar ik onder andere op let zijn:

 • Leesbaarheid
 • Eenheid en consistentie
 • Zit de website qua vormgeving én qua techniek goed in elkaar
 • Is de website toegankelijk is op verschillende apparaten (computer, tablet en mobiel)
 • Is de (pagina)structuur duidelijk en overzichtelijk
 • Is de opbouw van de pagina’s logisch
 • En nog veel meer

4Nabespreking

Na mijn analyse plannen we een tweede online gesprek om mijn bevindingen samen door te lopen en te bespreken. Tot slot stuur ik jou al mijn bevindingen ook nog een keer toe via e-mail.

Ik ga de wijzigingen dus NIET doorvoeren op jouw website, dat mag je zelf doen. Maar ik geef je wel alle tools in handen om van jouw website een pareltje te maken.

Bij de Energetische Website Analyse krijg je:

 • Twee 1-op-1 sessies met mij, een professionele webdesigner.
 • Een concept / metafoor / beeldspraak voor jouw bedrijf die je op jouw website, maar ook in je overige communicatie kunt toepassen.
 • Een sfeerbeeld, gemaakt in Canva, wat past bij jou en jouw bedrijf.
 • Een lijst van ongeveer twee A4-tjes vol met opmerkingen, tips en adviezen waarmee je zelf je eigen website kunt optimaliseren. Denk hierbij aan kleurgebruik, leesbaarheid, aantrekkelijkheid, structuur, sfeer, indeling en nog veel meer.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Bestel dan vandaag nog een Energetische Website Analyse. Deze heeft een waarde van meer dan € 300,- maar kost nu slechts € 99,- excl. btw.

Er is voor deze lage prijs slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar (op = echt op) en daarna gaat de prijs flink omhoog, dus laat deze kans niet aan je neus voorbij gaan.

Lieve woorden

Recensie Lisa Muller Fotografie

Lisa Muller
Lisa Muller Fotografie

“Geen idee wat ik me er exact bij moest voorstellen maar wow, wat is een Website Energie Analyse een toegevoegde waarde en wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Al heel lang had ik het gevoel dat mijn website op zich wel oke was maar om te zeggen dat ie helemaal aansloot op hoe ik hem altijd graag had willen hebben, nee dat dan weer net niet. Het probleem is alleen dat je in dat geval eigenlijk even niet weet hoe je verder moet. Wat is er mis? Zijn het de kleuren? Is het het lettertype? De opbouw? Wat is er al wel goed op je website en wat is er gewoon niet aantrekkelijk. Soms zie je het zelf gewoon niet. Wendy begint met een kick off gesprek (super relaxt en gezellig!) waarbij ze een aantal vragen stelt waardoor je snel tot de kern komt van waar je naar zoekt. En ja, ik was al enthousiast over het eerste gesprek maar van de daadwerkelijke analyse werd ik zo blij! Een heleboel handvatten om mee aan de slag te gaan: een fantastisch kleurenpalet dat bij mij past met een duidelijke onderbouwing, heel veel tips met betrekking tot leesbaarheid, aantrekkelijkheid en indeling om mijn website te verbeteren en het voor de bezoeker tot een duidelijk, samenhangend geheel te maken. De komende tijd genoeg te knutselen aan de site maar wat heerlijk om iemand te hebben die je de tools aanreikt om aan de slag te gaan. Dank je wel!”

Wendy Iris

Ik ben Wendy, een hoogsensitieve webdesigner die websites maakt met gevoel. Bij mij krijg je een website die helemaal is afgestemd op jou, jouw energie en jouw bedrijf. Een website die precies uitstraalt wie jij bent.

Contact

wendy@wendyiris.nl
www.wendyiris.nl
@wendyiris_
KvK: 77886194
Webdesigner omgeving Alkmaar

E-book kleurenpsychologie

Cover e-book kleurenpsychologie
Leer met dit gratis e-book om bewust gebruik te maken van de kracht van kleur en kleurenpsychologie!
© 2020 Wendy Iris   |   Webdesign & Teksten: Wendy Iris   |   Fotografie: Lisa Muller, Wendy Iris & Unsplash
© 2020 Wendy Iris
Webdesign & Teksten: Wendy Iris
Fotografie: Lisa Muller, Wendy Iris & Unsplash