Een website met gevoel

Ik ben niet zomaar een webdesigner, een ben een hooggevoelige webdesigner die websites maakt met gevoel. Wat ik belangrijk vind is dat een website precies uitstraalt wie jij bent en waar jij met jouw bedrijf voor staat.

Om dit te bereiken kijk ik niet alleen naar jouw website, maar ook naar jou. Wie ben jij? Waar kom je vandaan? Wat is jouw verhaal? Wat is jouw kracht? Wat maakt jou uniek?

Jij bent geen dertien in een dozijn, dus waarom zou jouw website dat dan wel zijn? Ik ontwerp en bouw maatwerk websites die helemaal zijn afgestemd op wie jij bent en waar jij voor staat.

Ben jij er klaar voor om samen dit avontuur aan te gaan?

Werk met Wendy Iris
Website advies

Website Advies gesprek

Het laten maken van een website ligt buiten je budget, dus maak je die website gewoon zelf. Maar dat blijkt niet zo makkelijk te zijn als je dacht.
Tijdens een Website Advies gesprek kijken we samen naar jouw website en geef ik jou tips en adviezen.
Ik kijk en denk graag met je mee!

Energetische Website Analyse

Energetische Website Analyse

Je hebt zelf al een website gemaakt, maar die is toch niet helemaal geworden zoals je had gehoopt. Je weet echter niet wat je nou moet veranderen om ervoor te zorgen dat jouw website wél goed bij jou past. Tijdens de Energetische Website Analyse analyseer ik jouw website en geef ik je feedback.

Website met gevoel laten maken

Persoonlijke Website Pakket

Het idee van het maken van een website overweldigt je en je hebt geen idee waar je moet beginnen. Tijdens het Persoonlijke Website Pakket ondersteun ik je bij het maken van alle keuzes.
Ik maak niet alleen de website van je dromen voor je, maar help je ook nog eens aan meer zelfvertrouwen.

Wanneer jij jezelf niet laat zien en horen dan ontneem je je klant de mogelijkheid om door jou geholpen te worden.

Wil je iets anders?

Wil je me inhuren voor de vormgeving van een e-book of PDF, een Keynote presentatie, een instagram post of story, of misschien wel iets anders digitaals? Dat kan natuurlijk! In dat geval is mijn uurprijs:

65 excl. BTW

Laat me via onderstaande knop weten wat je precies wilt, dan maak ik een offerte voor je.

Vol zelfvertrouwen je echte kleuren laten zien op je website

Wendy Iris, HSP kleur-expert & webdesigner

Mijn naam is Wendy, een HSP webdesigner en kleurexpert, en ik geloof dat we allemaal worden geboren met een uniek eigen kleurenpalet waarin al onze karaktereigenschappen en gaven liggen.

Ik heb tot een aantal jaar geleden mijn eigen kleuren ontkend en weggestopt en maakte mezelf daarmee onzichtbaar.

Nu ik mijn eigen authentieke kleuren steeds meer durf te laten zien merk ik dat ik meer gezien en gehoord word.

Nu help ik jou om hetzelfde te doen. Jij hebt iets moois met deze wereld te delen, maar dat kun je alleen doen als je je eigen authentieke kleuren gaat laten zien.

En waar kun je nou beter beginnen met het tonen van je eigen authentieke kleuren dan op je website ;-)

Lieve woorden

Fleur Groenveld
Jouw Echte Leven

“Wendy heeft me met haar intuïtieve manier van werken, geholpen om mijn eigen creatieve proces op gang te brengen. Zij doet dit op een rustige, concrete en afgestemde manier met persoonlijke aandacht. Hierdoor voelde ik mij echt gehoord en niet als een willekeurige klant die even door het standaard traject heen moet.”

Boek een gratis gesprek ter kennismaking

Boek via onderstaand formulier een gratis kennismakingsgesprek.

Wendy Iris

Ik ben Wendy, een hoogsensitieve webdesigner die websites maakt met gevoel. Bij mij krijg je een website die helemaal is afgestemd op jou, jouw energie en jouw bedrijf. Een website die precies uitstraalt wie jij bent.

Contact

wendy@wendyiris.nl
www.wendyiris.nl
@wendyiris_
KvK: 77886194
Webdesigner omgeving Alkmaar

E-book kleurenpsychologie

Cover e-book kleurenpsychologie
Leer met dit gratis e-book om bewust gebruik te maken van de kracht van kleur en kleurenpsychologie!
© 2020 Wendy Iris   |   Webdesign & Teksten: Wendy Iris   |   Fotografie: Lisa Muller, Wendy Iris & Unsplash
© 2020 Wendy Iris
Webdesign & Teksten: Wendy Iris
Fotografie: Lisa Muller, Wendy Iris & Unsplash