Retrograde – Kleurenpalet challenge

1 november 2021
Retrograde - Kleurenpalet Challenge

Om mezelf te helpen om uit de neerwaartse spiraal van depressieve gedachten te komen heb ik mezelf uitgedaagd tot een kleurenpalet challenge.

Meer over het idee achter deze kleurenpalet challenge.

De kleur van vandaag: Retrograde

Kleurenpalet Challenge - Retrograde

Het trefwoord is ‘Retrograde‘ en de omschrijving is ‘Reflectie & Vertragingen

Het proces: van inspiratie naar kleurenpalet

Bij het maken van het kleurenpalet laat ik mezelf creatief helemaal vrij. Soms triggert de kleur van de kaart iets, soms is het het trefwoord, soms is het een associatie. Het maakt niet uit, het is allemaal oké. Het gaat vooral om het proces!

Retrograde is een lastig trefwoord. Het betekent ‘achteruitgang’ en ik moest direct denken aan ‘Mercury retrograde’ wanneer het lijkt alsof de planeet Mercurius achteruit gaat. Maar ja, vind daar maar eens een afbeelding bij… Uiteindelijk heb ik er gelukkig toch eentje gevonden die me aansprak.

Retrograde - inspiratie

Mijn inspiratie voor dit kleurenpalet

Het eindresultaat: het kleurenpalet

Naar aanleiding van mijn inspiratie heb ik onderstaand kleurenpalet samengesteld:

Kleurenpalet - Retrograde

Persoonlijk kleurenpalet

Naast deze persoonlijke challenge maak ik ook kleurenpaletten voor online branding op basis van jouw unieke persoonlijkheid. Want wanneer je jouw echte kleuren gebruikt zet je jezelf in je kracht en trek je mensen aan die bij jou passen.

Dit vind je misschien ook interessant

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *