Portfolio

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

Persoonlijke kleurenpaletten

Fleur Groenveld
Jouw Echte Leven

“Ik heb bij Wendy een uitgebreid kleurentraject gevolgd. Het heeft me heel veel inzicht gegeven in zowel mezelf als in mijn bedrijf en welke klanten ik wil aantrekken. En het mooiste is dat ik nu met mijn eigen kleuren naar buiten kan treden in alles dat ik doe. Wendy heeft me met veel aandacht en zorgvuldigheid geholpen aan een prachtig authentiek kleurenpalet dat ik direct praktisch kan inzetten. Een totaal pakket op het gebied van authentieke branding.”

Kleurenpalet Challenge

Ik laat mijn echte kleuren zien

Wendy Iris, HSP kleur-expert & webdesigner

Mijn naam is Wendy en ik geloof dat we allemaal worden geboren met een uniek eigen kleurenpalet waarin al onze karaktereigenschappen en gaven liggen.

Jarenlang mocht ik niet zijn wie ik echt ben en mocht ik mijn eigen kleuren niet laten zien. Daardoor voelde ik me vreselijk onzeker en onzichtbaar.

Nu ik mijn eigen authentieke kleuren steeds meer durf te laten zien merk ik dat ik me zelfverzekerder voel, meer gezien en gehoord word en mensen aantrek die bij mij passen.

Nu help ik jou om hetzelfde te doen. Jij hebt iets moois met deze wereld te delen, maar dat kun je alleen doen als je jouw eigen authentieke kleuren laat zien.

Door mijn 20 jaar werkervaring als webdesigner weet ik ook nog eens precies waar een goed kleurenpalet aan moet voldoen.

Wat anderen zeggen

Mieke Kuilman

Mieke Kuilman
Mieke Kuilman

“Jouw gestuurde palet vind ik idd erg mooi! Dat zijn kleuren waar ik me goed bij voel en die wel lekker stevig overkomen. Helemaal leuk! Ik ben enthousiast, dankjewel!”

Boek een gratis gesprek ter kennismaking

Boek via onderstaand formulier een gratis kennismakingsgesprek.

Volg je me al op Instagram?

Wendy Iris

Ik ben Wendy, een hoogsensitieve branding kleurexpert, en ik maak kleurenpaletten voor online branding op basis van jouw persoonlijkheid. Want wanneer je jouw echte kleuren gebruikt zet je jezelf in je kracht en trek je mensen aan die bij jou passen.

Contact

wendy@wendyiris.nl
@wendyiris_
@wendyiris_
KvK: 77886194
Kleurexpert omgeving Alkmaar

Gratis e-book

Cover e-book kleurenpsychologie

Leer alles over 'De meest gemaakte fout bij het kiezen van kleuren voor jouw online branding'.

© 2020-2021 Wendy Iris   |   Webdesign & Teksten: Wendy Iris   |   Fotografie: Lisa Muller, Wendy Iris & Unsplash
© 2020-2021 Wendy Iris
Webdesign & Teksten: Wendy Iris
Fotografie: Lisa Muller, Wendy Iris & Unsplash