Portfolio

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

Mieke Kuilman

Mieke Kuilman Mieke Kuilman

“Jouw gestuurde palet vind ik idd erg mooi! Dat zijn kleuren waar ik me goed bij voel en die wel lekker stevig overkomen. Helemaal leuk! Ik ben enthousiast, dankjewel!”

Ik laat mijn echte kleuren zien

Wendy Iris, HSP kleur-expert & webdesigner

Mijn naam is Wendy en ik geloof dat we allemaal worden geboren met een uniek eigen kleurenpalet waarin al onze karaktereigenschappen en gaven liggen.

Jarenlang mocht ik niet zijn wie ik echt ben en mocht ik mijn eigen kleuren niet laten zien. Daardoor voelde ik me vreselijk onzeker en onzichtbaar.

Nu ik mijn eigen authentieke kleuren steeds meer durf te laten zien merk ik dat ik me zelfverzekerder voel, meer gezien en gehoord word en mensen aantrek die bij mij passen.

Nu help ik jou om hetzelfde te doen. Jij hebt iets moois met deze wereld te delen, maar dat kun je alleen doen als je jouw eigen authentieke kleuren laat zien.

Door mijn 20 jaar werkervaring als webdesigner weet ik ook nog eens precies waar een goed kleurenpalet aan moet voldoen.

Wat anderen zeggen

Fleur Groenveld Jouw Echte Leven

“Wendy heeft me met haar intuïtieve manier van werken, geholpen om mijn eigen creatieve proces op gang te brengen. Zij doet dit op een rustige, concrete en afgestemde manier met persoonlijke aandacht. Hierdoor voelde ik mij echt gehoord en niet als een willekeurige klant die even door het standaard traject heen moet.”

Boek een gratis gesprek ter kennismaking

Boek via onderstaand formulier een gratis kennismakingsgesprek.

Volg je me al op Instagram?

Wendy Iris

Ik ben Wendy, een hoogsensitieve branding kleurexpert, en ik maak kleurenpaletten voor online branding op basis van jouw persoonlijkheid. Want wanneer je jouw echte kleuren gebruikt zet je jezelf in je kracht en trek je mensen aan die bij jou passen.

Contact

wendy@wendyiris.nl
www.wendyiris.nl
@wendyiris_
KvK: 77886194
Kleurexpert omgeving Alkmaar

E-book kleurenpsychologie

Cover e-book kleurenpsychologie

Leer met dit gratis e-book om bewust gebruik te maken van de kracht van kleur en kleurenpsychologie!

© 2020-2021 Wendy Iris   |   Webdesign & Teksten: Wendy Iris   |   Fotografie: Lisa Muller, Wendy Iris & Unsplash
© 2020-2021 Wendy Iris
Webdesign & Teksten: Wendy Iris
Fotografie: Lisa Muller, Wendy Iris & Unsplash