Als HSP webdesigner

van mega onzeker naar meer zelfvertrouwen

Wendy Iris, HSP kleur-expert & webdesigner

Als hoogsensitieve webdesigner en kleurexpert had ik tot een paar jaar geleden helemaal geen zelfvertrouwen.

Mijn naam is Wendy en voorheen was mijn gevoeligheid een last, maar nu ik me zelfverzekerder voel dan ooit, durf ik mezelf eindelijk te laten zien. Sterker nog, ik heb van mijn gevoeligheid mijn kracht gemaakt.

Ik help jou niet alleen door een website voor je te maken die precies uitstraalt wie jij bent en waar jij voor staat, maar ook met een stuk persoonlijke ontwikkeling waardoor jij jezelf met meer zelfvertrouwen durft te laten zien.

Ik sla een brug tussen vrouwelijke HSP ondernemers en de vaak ongevoelige webdesign-wereld.
Laten we de wereld samen wat mooier maken!

Waarom ik doe wat ik doe

Jarenlang heb ik niet mogen zijn wie ik echt ben, ik mocht mijn eigen kleuren niet laten zien. Ik deed mijn best om te zijn wie ik dacht dat ik moest zijn door mijn eigen kleuren aan te passen en weg te stoppen, maar dat maakte me vooral ontzettend ongelukkig. Ik kreeg steeds meer last van wat later mijn hoogsensitiviteit bleek te zijn en voelde me constant overprikkeld, moe en onzeker.

Tegenwoordig ben ik dichter bij mijn echte zelf dan ik ooit ben geweest en ik durf mijn echte kleuren nu zelfs aan anderen te laten zien. Ik leef mijn eigen kleuren en ik straal ze ook uit. Het voelt zo goed om niet meer te hoeven doen alsof ik iemand anders ben, maar gewoon mezelf te kunnen zijn. Ik luister beter naar mijn lichaam en zie mijn gevoeligheid nu als mijn kracht.

Wat begon met een holistische yoga-vakantie opende uiteindelijk mijn ogen en liet mij inzien hoeveel ik van mijn echte ik was kwijtgeraakt en hoe weinig er nog over was van mijn eigen kleuren. Stapje voor stapje liet ik alles los wat niet bij mij hoorde en verwijderde ik de kleuren die anderen over me heen hadden geschilderd. Zo vond ik langzaam mijn echte zelf en mijn eigen kleuren weer terug.

En nu wil ik jou helpen om jezelf en jouw unieke kleuren weer te gaan omarmen, zodat je jouw échte zelf én jouw kleuren met meer zelfvertrouwen kunt en durft te laten zien in jouw bedrijf én op je website.

Hoe zou het voor jou voelen om jezelf met meer zelfvertrouwen te kunnen laten zien?

Ik leef het liefst in kleur.

Leuke weetjes over mij

 • Samen met mijn kat Mila woon ik in een klein dorpje in de buurt van Alkmaar, Noord-Holland.
 • Sinds het jaar 2000 ben ik al werkzaam als webdesigner. Eerst 20 jaar in loondienst en sinds april 2020 als ondernemer.
 • Naast kleurexpert en webdesigner ben ik ook een gecertificeerd yogadocent.
 • Ik ben gek op kleur en ik vind het heerlijk om dingen op kleur te sorteren. Mijn boeken staan bijvoorbeeld niet op titel of schrijver gesorteerd, maar op de kleur van de rug.
 • Koffiebonen vind ik heerlijk ruiken, maar ik vind koffie echt niet lekker. Doe mij maar een heerlijk glas jasmijnthee.
 • Sinds 2014 eet ik geen geraffineerde suiker meer, maar ik heb nog één guilty pleasure: pure pindarotsjes.
 • Ik kan ontzettend goed knoeien! Geef me iets te eten en ik maak er gegarandeerd een bende van.
 • Ik werk het liefst én het best in volledige stilte.
 • Om te ontspannen lees ik heel graag. Ik lees dan bij voorkeur young adult en kinderboeken over magie en het bovennatuurlijke. Lang leve de bibliotheek, want ik verslind ongeveer iedere week een boek.
 • Mijn lievelingsdag is vrijdag de 13e.
 • Ik kan heel goed een schaap nadoen, of een meeuw, of ieder ander dier eigenlijk ;-)

Lieve woorden

Fleur Groenveld
Jouw Echte Leven

“Wendy heeft me met haar intuïtieve manier van werken, geholpen om mijn eigen creatieve proces op gang te brengen. Zij doet dit op een rustige, concrete en afgestemde manier met persoonlijke aandacht. Hierdoor voelde ik mij echt gehoord en niet als een willekeurige klant die even door het standaard traject heen moet.”

Boek een gratis gesprek ter kennismaking

Boek via onderstaand formulier een gratis kennismakingsgesprek.

Wendy Iris

Ik ben Wendy, een hoogsensitieve webdesigner die websites maakt met gevoel. Bij mij krijg je een website die helemaal is afgestemd op jou, jouw energie en jouw bedrijf. Een website die precies uitstraalt wie jij bent.

Contact

wendy@wendyiris.nl
www.wendyiris.nl
@wendyiris_
KvK: 77886194
Webdesigner omgeving Alkmaar

E-book kleurenpsychologie

Cover e-book kleurenpsychologie
Leer met dit gratis e-book om bewust gebruik te maken van de kracht van kleur en kleurenpsychologie!
© 2020 Wendy Iris   |   Webdesign & Teksten: Wendy Iris   |   Fotografie: Lisa Muller, Wendy Iris & Unsplash
© 2020 Wendy Iris
Webdesign & Teksten: Wendy Iris
Fotografie: Lisa Muller, Wendy Iris & Unsplash