Ik laat mijn eigen kleuren zien

Wendy Iris, HSP kleur-expert & webdesigner

Ik mocht heel lang mijn eigen kleuren niet laten zien en dus niet mezelf zijn. Met behulp van persoonlijke en spirituele ontwikkeling omarmde ik mijn eigen kleuren en kwam ik steeds dichter bij mezelf. Hierdoor voel ik me zelfverzekerder, krachtiger, lichter, meer verbonden en ook voel ik me eindelijk gezien en gehoord.

Dat gun ik jou ook, want wanneer jij je zo voelt dan kun je zo veel voor de wereld betekenen. Dus ik help je om jouw echte kleuren te omarmen zodat jij ook in je eigen kracht komt te staan.

Laten we de wereld samen mooier maken!

Waarom ik doe wat ik doe

Als heel jong meisje leerde ik al dat wie ik ben ‘niet goed genoeg’ is en dat mijn eigen kleuren niet oké zijn. Daarom verstopte ik mijn eigen kleuren en nam ik de kleuren van andere mensen aan.

Op de middelbare school werd het zelfs nog erger. Ik ben vijf jaar lang gepest en in die periode leerde ik dat het onveilig was om mijn eigen kleuren te laten zien. Daarom maakte ik mezelf kleurloos en daarmee onzichtbaar. Dat was mijn manier om mezelf te beschermen.

In de jaren die volgden nam ik de kleuren van anderen aan in de hoop dat ik er dan wel bij mocht horen. Toch voelde ik me altijd anders, nog steeds niet goed genoeg, eenzaam, onzichtbaar en onzeker.

Achteraf was mijn burn-out een zegen

Twintig jaar later nodigde een burn-out me aan om op zoek te gaan naar mezelf. Met behulp van persoonlijk en spirituele ontwikkeling verwijderde ik de kleuren van anderen en stond mezelf eindelijk toe om mijn eigen kleuren (weer) aan te nemen. Ik deed eindelijk dingen die voor mij goed voelen en waar ík blij van word.

Hierdoor voelde ik me steeds comfortabeler en gelukkiger bij mijn eigen kleuren en durfde ik ze ook naar buiten toe te laten zien.

Mijn eigen kleuren doen iets magisch met me

Pas nu ik mijn authentieke kleuren durf te laten zien komen er steeds meer gelijkgestemde mensen met soortgelijke kleuren op mijn pad. Ook voel ik me nu gezien en gehoord en ben ik zelfverzekerder dan ooit.

Wanneer je jouw eigen kleuren omarmt en laat zien in je branding, omarm je tegelijkertijd jouw allergrootste kracht (die zijn namelijk met elkaar verbonden). Iedere keer wanneer je jouw eigen kleuren gebruikt, bevestig je aan jezelf (en aan iedereen om je heen) hoe geweldig je bent. Je laat daarmee namelijk zien wie jij echt bent en dat dat meer dan goed genoeg is.

Iedere keer wanneer je jouw eigen kleuren gebruikt, straalt jouw unieke licht iets feller.

Dit gun ik jou ook!

Ook voor jou is nu de tijd gekomen om jezelf en jouw prachtige unieke kleuren te laten zien. Ik help je om jouw persoonlijke kracht te ontdekken en zichtbaar te maken door middel van jouw unieke kleuren(palet).

Ik leef het liefst in kleur.

Leuke weetjes over mij

  • Samen met mijn kat Mila woon ik in een klein dorpje in de buurt van Alkmaar, Noord-Holland.
  • Ik heb 20 jaar gewerkt als webdesigner.
  • Naast kleurexpert ben ik ook een gecertificeerd yogadocent.
  • Ik vind het heerlijk om dingen op kleur te sorteren. Mijn boeken staan bijvoorbeeld niet op titel of op schrijver gesorteerd, maar op de kleur van de rug.
  • Koffiebonen vind ik heerlijk ruiken, maar ik vind koffie echt niet lekker. Doe mij maar een heerlijk glas jasmijnthee.
  • Sinds 2014 eet ik geen geraffineerde suiker meer, maar ik heb nog één guilty pleasure: pure pindarotsjes.
  • Ik kan ontzettend goed knoeien! Geef me iets te eten en ik maak er gegarandeerd een bende van.
  • Ik werk het liefst én het best in volledige stilte.
  • Om te ontspannen lees ik heel graag. Bij voorkeur young/new adult fantasy met een vleugje romantiek. Lang leve de bibliotheek, want ik verslind meerdere boeken per week.
  • Mijn lievelingsdag is vrijdag de 13e.

Lieve woorden

Fleur Groenveld
Jouw Echte Leven

“Wendy heeft me met haar intuïtieve manier van werken, geholpen om mijn eigen creatieve proces op gang te brengen. Zij doet dit op een rustige, concrete en afgestemde manier met persoonlijke aandacht. Hierdoor voelde ik mij echt gehoord en niet als een willekeurige klant die even door het standaard traject heen moet.”

Boek een gratis gesprek ter kennismaking

Boek via onderstaand formulier een gratis kennismakingsgesprek.

Volg je me al op Instagram?

Wendy Iris

Ik ben Wendy, een hoogsensitieve branding kleurexpert, en ik maak kleurenpaletten voor online branding op basis van jouw persoonlijkheid. Want wanneer je jouw echte kleuren gebruikt zet je jezelf in je kracht en trek je mensen aan die bij jou passen.

Contact

wendy@wendyiris.nl
@wendyiris_
@wendyiris_
KvK: 77886194
Kleurexpert omgeving Alkmaar

Gratis e-book

Cover e-book kleurenpsychologie

Leer alles over 'De meest gemaakte fout bij het kiezen van kleuren voor jouw online branding'.

© 2020-2021 Wendy Iris   |   Webdesign & Teksten: Wendy Iris   |   Fotografie: Lisa Muller, Wendy Iris & Unsplash
© 2020-2021 Wendy Iris
Webdesign & Teksten: Wendy Iris
Fotografie: Lisa Muller, Wendy Iris & Unsplash