Magi – Kleurenpalet challenge

13 september 2021
Magi - Kleurenpalet Challenge

Om mezelf te helpen om uit de neerwaartse spiraal van depressieve gedachten te komen heb ik mezelf uitgedaagd tot een kleurenpalet challenge.

Meer over het idee achter deze kleurenpalet challenge.

De kleur van vandaag: Magi

Kleurenpalet Challenge - Magi (wijze mannen uit het oosten)

Het trefwoord is ‘Magi‘ en de omschrijving is ‘Geschillen bijleggen

Het proces: van inspiratie naar kleurenpalet

Bij het maken van het kleurenpalet laat ik mezelf creatief helemaal vrij. Soms triggert de kleur van de kaart iets, soms is het het trefwoord, soms is het een associatie. Het maakt niet uit, het is allemaal oké. Het gaat vooral om het proces!

Om inspiratie voor dit kleurenpalet te krijgen onderzocht ik eerst waar magi voor staat. Het blijken de de wijze mannen te zijn die uit het oosten kwamen voor de geboorte van Jezus. Aangezien de kaart een blauwe kaart is moest ik meteen denken aan de sterrenhemel waarin ze de heldere ster volgden.
Voor dit kleurenpalet liet ik me dus inspireren door een beeld van een sterrenhemel.

Magi - inspiratie

Mijn inspiratie voor dit kleurenpalet

Het eindresultaat: het kleurenpalet

Naar aanleiding van mijn inspiratie heb ik onderstaand kleurenpalet samengesteld:

Kleurenpalet - Magi

Persoonlijk kleurenpalet

Naast deze persoonlijke challenge maak ik ook kleurenpaletten voor online branding op basis van jouw unieke persoonlijkheid. Want wanneer je jouw echte kleuren gebruikt zet je jezelf in je kracht en trek je mensen aan die bij jou passen.

Kleurenpaletten in deze challenge

Bekijk hier alle kleurenpaletten die ik tot nu toe gecreëerd heb:

Of bekijk ze allemaal bij elkaar in mijn portfolio.

Dit vind je misschien ook interessant

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *