Lila – Kleurenpalet challenge

3 november 2021
Lila - Kleurenpalet Challenge

Om mezelf te helpen om uit de neerwaartse spiraal van depressieve gedachten te komen heb ik mezelf uitgedaagd tot een kleurenpalet challenge.

Meer over het idee achter deze kleurenpalet challenge.

De kleur van vandaag: Lila

Kleurenpalet Challenge - Lila

Het trefwoord is ‘Lila‘ en de omschrijving is ‘Geloof & Vertrouwen

Het proces: van inspiratie naar kleurenpalet

Bij het maken van het kleurenpalet laat ik mezelf creatief helemaal vrij. Soms triggert de kleur van de kaart iets, soms is het het trefwoord, soms is het een associatie. Het maakt niet uit, het is allemaal oké. Het gaat vooral om het proces!

Een paar dagen geleden trok ik al de kleur lavendel en die lijkt best wel op lila. Ik wilde niet dat deze twee paletten te veel op elkaar zouden lijken. Dus voor lila koos ik een heel ander soort afbeelding. HIerdoor zijn de paletten gelukkig ook behoorlijk verschillende geworden.

Lila - inspiratie

Mijn inspiratie voor dit kleurenpalet

Het eindresultaat: het kleurenpalet

Naar aanleiding van mijn inspiratie heb ik onderstaand kleurenpalet samengesteld:

Kleurenpalet - Lila

Persoonlijk kleurenpalet

Naast deze persoonlijke challenge maak ik ook kleurenpaletten voor online branding op basis van jouw unieke persoonlijkheid. Want wanneer je jouw echte kleuren gebruikt zet je jezelf in je kracht en trek je mensen aan die bij jou passen.

Dit vind je misschien ook interessant

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *