Kleurreading voor balans

Kleur is energie! Net als jij!

Iedere kleur heeft haar eigen frequentie en beïnvloedt jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid op haar eigen manier.
De juiste kleur brengt jouw energie in balans en een kleurreading vertelt je precies welke kleur(en) jij op dit moment nodig hebt in je leven.

Kleurreading voor heling

Gebruik jij de juiste kleuren?

Kleur is energie en onbewust worden o.a. jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid er constant door beïnvloed. Zonder dat je het doorhebt kan een kleur jouw gezondheid zelfs schaden.

Bijvoorbeeld

Wanneer je lijdt aan hoge bloeddruk dan is het belangrijk om de kleur rood te vermijden. De kleur rood verhoogt namelijk je bloeddruk.

Maar wanneer je bewust de juiste kleuren gebruikt, verander je jouw leven op een positieve manier. De juiste kleuren brengen jouw energie in balans en ondersteunen je op het gebied van persoonlijke (en spirituele) ontwikkeling.

Hoe weet je welke kleur je nodig hebt?

Daar is een kleurreading voor! Tijdens de kleurreading stem ik op afstand af op jouw unieke energie en voel op welk gebied in je leven jij de kleur-energie nodig hebt. Ook trek ik een kleurenkaart voor je om te bepalen welke kleur jij precies nodig hebt.

Achteraf vertel ik je precies welke kleur jij op dit moment nodig hebt en op welke gebied van je leven deze kleur je helpt. Ook leg ik uit waar deze kleur voor staat en hoe je haar in je leven verwerkt om optimaal gebruik te maken van haar energie.

All you need is a little splash of colour

Dit levert een kleurreading je op

 • Je zit lekker in je vel
 • Je voelt je zelfverzekerder
 • Je staat in je eigen kracht
 • Je bent sterker verbonden met je intuïtie

Voor wie is een kleurreading geschikt?

Een kleurreading is geschikt voor iedereen die:

 • bezig is met persoonlijke (en spirituele) ontwikkeling
 • meer inzicht in zichzelf wil
 • benieuwd is wat kleuren voor hen kunnen betekenen
 • een positieve boost kan gebruiken

Ik heelde mijn leven met de kracht van kleur

Wendy Iris, HSP kleur-expert & webdesigner

Mijn naam is Wendy en als kind was ik gek op kleur. Maar door mijn pestverleden op de middelbare school maakte ik mezelf kleurloos. Hierdoor werd mijn hele leven kleurloos en grauw. Ik leefde niet, ik was aan het overleven.

Op een gegeven moment zag ik ineens overal regenbogen en die brachten me terug bij mijn liefde voor kleur. Met de kracht van kleur heelde ik mijn leven en maakte het weer de moeite waard.

Ik voel en ervaar kleuren en ik haal er zelfs boodschappen uit. Daarmee help ik jou, gevoelige vrouw, om de kleuren te vinden die jij nodig hebt om jouw leven te helen en je volledig in je kracht te zetten!

Jouw kleurenreading

De kleurreading vindt plaats op afstand en zonder afspraak. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven en je hoeft ook nergens naartoe. Ik maak op afstand contact met jouw unieke energie. Op deze manier voel ik op welk gebied in je leven jij de kleur-energie nodig hebt. Ook trek ik een kleurenkaart voor je om te bepalen welke kleur-energie jou daarbij ondersteunt.

Je ontvangt van mij via de mail een uitgebreid document. Daarin leg ik uit welke kleur je op dit moment nodig hebt en op welke gebied van je leven deze kleur je helpt. Ook vertel ik je wat deze kleur betekent en hoe je haar in je leven verwerkt om optimaal gebruik te maken van haar energie.

Dit krijg je bij een persoonlijke kleurenreading

Een uitgebreid document waarin ik je vertel:

 • op welk gebied in je leven (chakra) jij de kleur-energie nodig hebt en wat dat betekent
 • welke kleurkaart ik voor je getrokken heb en wat die wil zeggen
 • binnen welke kleurfamilie deze kleur valt en wat dat betekent
 • tips en tricks over hoe je deze kleur verwerkt in je leven om optimaal gebruik te maken van haar energie

47 incl. BTW

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een kleurreading?

Ik stem op afstand af op jouw unieke energie om zo te voelen op welk gebied in je leven jij de kleur-energie nodig hebt. Daarnaast trek ik een kleurenkaart voor je om te bepalen welke kleur jou daarbij ondersteunt. Ik maak hier een uitgebreid verslag van. Naast de kleur die je nodig hebt (en de betekenis daarvan) ontvang je ook tips en tricks over hoe je de kleur in jouw leven toepast om optimaal gebruik te maken van haar energie.

Hoeveel tijd kost het me?

De kleurreading zelf kost je geen tijd, je hoeft er niet voor thuis te blijven en je hoeft ook nergens naartoe.
Voor het toepassen van de kleur in je leven bepaal je zelf hoeveel tijd je hierin steekt.

Wat is de investering?

Een kleurreading kost € 47,- incl. btw.

Wendy Iris

Ik ben Wendy, een hoogsensitieve branding kleurexpert, en ik maak kleurenpaletten voor online branding op basis van jouw persoonlijkheid. Want wanneer je jouw echte kleuren gebruikt zet je jezelf in je kracht en trek je mensen aan die bij jou passen.

Contact

wendy@wendyiris.nl
@wendyiris_
@wendyiris_
KvK: 77886194
Kleurexpert omgeving Alkmaar

Gratis e-book

Cover e-book kleurenpsychologie

Leer alles over 'De meest gemaakte fout bij het kiezen van kleuren voor jouw online branding'.

© 2020-2021 Wendy Iris   |   Webdesign & Teksten: Wendy Iris   |   Fotografie: Lisa Muller, Wendy Iris & Unsplash
© 2020-2021 Wendy Iris
Webdesign & Teksten: Wendy Iris
Fotografie: Lisa Muller, Wendy Iris & Unsplash