Welke kleuren passen bij jouw persoonlijkheid?

Wanneer jij kleuren gebruikt die aansluiten bij jouw persoonlijkheid, dan levert dat je veel meer op dan alleen een mooi plaatje. Je laat echt jezelf zien en trekt daardoor de juiste mensen aan.

Ik help je om jouw prachtige, unieke persoonlijkheid te vertalen naar een persoonlijk kleurenpalet!

Kleuren persoonlijkheid

Kleuren kiezen is moeilijk

Het klinkt zo makkelijk. Je kiest gewoon een paar kleuren die je mooi vindt en die goed bij elkaar passen, en die gebruik je vervolgens op je website. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

 • Je weet dat kleuren een bepaalde betekenis hebben en iets met je doen, maar welke kleuren passen nou echt bij jou.
 • Bij het kiezen lijken de kleuren perfect bij elkaar te passen, maar wanneer je ze op jouw website ziet dan zien ze er ineens flets of juist schreeuwerig uit en klopt er niets meer van
 • Wanneer het voor je gevoel eindelijk is gelukt om de juiste kleuren te vinden, zie je op een andere website een kleurencombinatie die je misschien nog wel mooier vindt waardoor je weer gaat twijfelen aan de kleuren die je gekozen hebt

Ik begrijp precies hoe je je voelt, maar gelukkig kan het ook anders.

De juiste kleuren liggen heel dicht bij je

Jouw persoonlijkheid is de sleutel tot het vinden van de juiste kleuren voor jouw online branding. De juiste kleuren voor jou zijn net zo uniek als jij!

De juiste kleuren veranderen alles!

Wanneer je de juiste kleuren gebruikt dan gebeurt er iets magisch. Zodra de kleuren die je gebruikt helemaal aansluiten bij jouw persoonlijkheid dan straal je jouw persoonlijke kracht uit. Hierdoor voel je je zelfverzekerder en trek je als vanzelf mensen aan die bij jou passen.

Dat gun ik jou ook!

En daarom ondersteun ik jou met het samenstellen van een persoonlijk kleurenpalet, een kleurenpalet op basis van jouw unieke persoonlijkheid. We duiken heel diep in jouw persoonlijke kracht en welke kleuren daarbij horen. Op basis daarvan maak ik een authentiek kleurenpalet voor je. Hierdoor stap jij volledig in je eigen kracht trek je mensen aan die bij jou horen.

Jouw persoonlijke kracht zichtbaar maken

Om een persoonlijke kleurenpalet op basis van jouw persoonlijkheid te maken gebruik ik de Persoonlijke Kracht Methodiek. Deze methodiek meet, versterkt en maakt jouw persoonlijke kracht zichtbaar.

Met behulp van de Persoonlijke Kracht test wordt jouw persoonlijke kracht gemeten. Vervolgens wordt die persoonlijke kracht op een aantal manieren weergegeven.

Persoonlijke Kracht Elementen

Jouw element

Deze vertelt je hoe jij de dingen graag en moeiteloos doet en wat voor jou het meest natuurlijk aanvoelt.

Persoonlijke Kracht Kleurfamilie

Jouw kleurfamilie

Deze vertelt over jouw drijfveren in het leven. Wat voor jou het allerbelangrijkst is en welke kleur hiermee verbonden is.

Persoonlijke Kracht Krachtkleur

Jouw krachtkleur

Deze vertelt je wat jouw persoonlijke kracht is en hoe die er uitziet wanneer je haar naar kleuren vertaalt.

Persoonlijke Kracht Balanskleur

Jouw balanskleur

Deze vertelt je waar jij ook behoefte aan hebt om in balans te blijven zodat jij jouw grootste kracht echt kunt leven.

Alles wat bijzonder is aan jou (jouw persoonlijke kracht) wordt door de Persoonlijke Kracht Methodiek uitgelicht. Deze persoonlijke kracht wordt vervolgens door middel van bovenstaande elementen vertaald naar kleuren.

Die kleuren gebruik ik om een bruikbaar kleurenpalet te maken voor jouw online branding. Zodat de kleuren die je gebruikt precies uitstralen wie jij bent en waar je voor staat.

Persoonlijke groei

Door de Persoonlijke Kracht Methodiek draait dit traject dus niet alleen om een kleurenpalet, maar ook om een enorme persoonlijke groei. Je leert heel veel over jezelf en wat er bijzonder is aan jou.

Met kleuren kun je dingen zeggen die niet in woorden te vatten zijn.

Dit levert een Persoonlijk Kleurenpalet je op

 • Je hebt een persoonlijk kleurenpalet wat helemaal uitstraalt wie jij bent en waar je voor staat en wat je in al je online communicatie kunt gebruiken
 • Je weet precies wie jij bent en waar jouw persoonlijke kracht ligt
 • Je weet op welke manier jij dingen het liefst en moeiteloos doet, wanneer jij dus het meest in je element bent
 • Je kent jouw persoonlijke krachtkleur en weet hoe je die op een positieve manier in je leven kunt inzetten
 • Je voelt je zelfverzekerder en durft jezelf met meer zelfvertrouwen te laten zien
 • Je trekt de mensen aan die bij jou passen

Voor wie is een Persoonlijk Kleurenpalet geschikt?

Een persoonlijk kleurenpalet is geschikt voor (startende) ondernemers die op zoek zijn naar manieren om uit te stralen wie ze echt zijn. Met behulp van kleur kun je op een eenvoudige manier jouw persoonlijke kracht laten zien in al jouw online communicatie.

Lieve woorden

Fleur Groenveld
Jouw Echte Leven

“Ik heb bij Wendy een uitgebreid kleurentraject gevolgd. Het heeft me heel veel inzicht gegeven in zowel mezelf als in mijn bedrijf en welke klanten ik wil aantrekken. En het mooiste is dat ik nu met mijn eigen kleuren naar buiten kan treden in alles dat ik doe. Wendy heeft me met veel aandacht en zorgvuldigheid geholpen aan een prachtig authentiek kleurenpalet dat ik direct praktisch kan inzetten. Een totaal pakket op het gebied van authentieke branding.”

Ik laat mijn echte kleuren zien

Wendy Iris, HSP kleur-expert & webdesigner

Mijn naam is Wendy en ik geloof dat we allemaal worden geboren met een uniek eigen kleurenpalet waarin al onze karaktereigenschappen en gaven liggen.

Jarenlang mocht ik niet zijn wie ik echt ben en mocht ik mijn eigen kleuren niet laten zien. Daardoor voelde ik me vreselijk onzeker en onzichtbaar.

Nu ik mijn eigen authentieke kleuren steeds meer durf te laten zien merk ik dat ik me zelfverzekerder voel, meer gezien en gehoord word en mensen aantrek die bij mij passen.

Nu help ik jou om hetzelfde te doen. Jij hebt iets moois met deze wereld te delen, maar dat kun je alleen doen als je jouw eigen authentieke kleuren laat zien.

Door mijn 20 jaar werkervaring als webdesigner weet ik ook nog eens precies waar een goed kleurenpalet aan moet voldoen.

Jouw Persoonlijk Kleurenpalet traject

In 5 weken stellen we jouw unieke, persoonlijke kleurenpalet samen op basis van jouw persoonlijkheid.

Week 1

Online kick-off sessie on kennis te maken, het traject te bespreken en vervolgafspraken vast te leggen. Na deze sessie ontvang je jouw persoonlijke toegangscode voor het maken van de Persoonlijke Kracht test en een vragenlijst over jouw bedrijf.

Week 2

De eerste sessie met de uitslag van jouw Persoonlijke Kracht test. In deze sessie ontdek je jouw krachtelement, jouw krachtkleur en jouw balanskleur.

Week 3

We bespreken de vragenlijst over jouw bedrijf zodat ik daar, indien nodig, nog wat dieper op in kan gaan.

Week 4

De tweede sessie met de uitslag van jouw Persoonlijke Kracht test. In deze sessie ontdek je o.a. jouw top 10 krachtkleuren.

Week 5

De onthulling van jouw persoonlijke kleurenpalet, samengesteld op basis van jouw persoonlijke krachtkleuren. Ook laat ik je voorbeelden zien van hoe je deze kleuren in de praktijk kunt toepassen. Na afloop van de sessie ontvang je dit ook in een pdf-document.

Dit krijg je bij het Persoonlijke Kleurenpalet traject

 • 5 weken werken aan jouw persoonlijke kleurenpalet én persoonlijke ontwikkeling
 • Een online 1-op-1 kick-off
 • 4 keer een 1-op-1 zoom-sessie
 • Toegang tot de Persoonlijke Kracht test om jouw persoonlijke kracht (en de kleuren die daarbij horen) te meten
 • Uitgebreid document (57 pagina’s) met daarin de uitslag van jouw Persoonlijke Kracht test, zodat je die nog eens rustig kunt nalezen
 • Gepersonaliseerd kleurenpalet voor jouw online branding op basis van jouw Persoonlijke Kracht test
 • Voorbeelden hoe je jouw persoonlijke kleurenpalet in de praktijk kunt toepassen

597 excl. BTW

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het Persoonlijke Kleurenpalet traject?

Het traject duurt in principe 5 weken.

Hoeveel tijd kost het me?

De grootste tijdsinvestering vindt plaats in de eerste week. Ik vraag je dan om de Persoonlijke Kracht test in te vullen (ongeveer een half uur) en een aantal vragen te beantwoorden over jouw bedrijf (1 a 2 uur). Daarnaast heb je iedere week een online sessie van 1 a 1,5 uur.

Wat is de investering?

Het Persoonlijk Kleurenpalet traject kost € 597,- excl. btw.

Ga je mij opleggen welke kleuren ik moet gebruiken?

Op basis van jouw Persoonlijke Kracht test maak ik een persoonlijk kleurenpalet voor je. Ik zuig de kleuren dus niet zomaar uit mijn duim, maar baseer ze echt op jouw unieke persoonlijkheid.
Ik zorg er daarnaast vooral voor dat het kleurenpalet goed bruikbaar is voor jouw online branding. Door mijn 20 jaar werkervaring als webdesigner weet ik namelijk precies waar een goed kleurenpalet aan moet voldoen.

Lieve woorden

Mieke Kuilman

Mieke Kuilman
Mieke Kuilman

“Jouw gestuurde palet vind ik idd erg mooi! Dat zijn kleuren waar ik me goed bij voel en die wel lekker stevig overkomen. Helemaal leuk! Ik ben enthousiast, dankjewel!”

Vragen of eerst kennismaken?

Laat het me via onderstaand formulier weten en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Wendy Iris

Ik ben Wendy, een hoogsensitieve branding kleurexpert, en ik maak kleurenpaletten voor online branding op basis van jouw persoonlijkheid. Want wanneer je jouw echte kleuren gebruikt zet je jezelf in je kracht en trek je mensen aan die bij jou passen.

Contact

wendy@wendyiris.nl
@wendyiris_
@wendyiris_
KvK: 77886194
Kleurexpert omgeving Alkmaar

Gratis e-book

Cover e-book kleurenpsychologie

Leer alles over 'De meest gemaakte fout bij het kiezen van kleuren voor jouw online branding'.

© 2020-2021 Wendy Iris   |   Webdesign & Teksten: Wendy Iris   |   Fotografie: Lisa Muller, Wendy Iris & Unsplash
© 2020-2021 Wendy Iris
Webdesign & Teksten: Wendy Iris
Fotografie: Lisa Muller, Wendy Iris & Unsplash