Jaspis – Kleurenpalet challenge

8 oktober 2021
Jaspis - Kleurenpalet Challenge

Om mezelf te helpen om uit de neerwaartse spiraal van depressieve gedachten te komen heb ik mezelf uitgedaagd tot een kleurenpalet challenge.

Meer over het idee achter deze kleurenpalet challenge.

De kleur van vandaag: Jaspis

Kleurenpalet Challenge - Jaspis

Het trefwoord is ‘Jaspis‘ en de omschrijving is ‘Volg de leider

Het proces: van inspiratie naar kleurenpalet

Bij het maken van het kleurenpalet laat ik mezelf creatief helemaal vrij. Soms triggert de kleur van de kaart iets, soms is het het trefwoord, soms is het een associatie. Het maakt niet uit, het is allemaal oké. Het gaat vooral om het proces!

Voor dit kleurenpalet liet ik me inspireren door het woord jaspis én door de kleur van de kaart. Jaspis is een edelsteen-familie met heel veel verschijningsvormen. Ik wilde niet kiezen voor een specifieke jaspis-soort, dus zocht ik ter inspiratie een afbeelding van stenen/rotsen in allerlei mooie bruine kleuren.

Jaspis - inspiratie

Mijn inspiratie voor dit kleurenpalet

Het eindresultaat: het kleurenpalet

Naar aanleiding van mijn inspiratie heb ik onderstaand kleurenpalet samengesteld:

Kleurenpalet - Jaspis

Persoonlijk kleurenpalet

Naast deze persoonlijke challenge maak ik ook kleurenpaletten voor online branding op basis van jouw unieke persoonlijkheid. Want wanneer je jouw echte kleuren gebruikt zet je jezelf in je kracht en trek je mensen aan die bij jou passen.

Dit vind je misschien ook interessant

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *