Iris – Kleurenpalet challenge

12 november 2021
Iris - Kleurenpalet Challenge

Om mezelf te helpen om uit de neerwaartse spiraal van depressieve gedachten te komen heb ik mezelf uitgedaagd tot een kleurenpalet challenge.

Meer over het idee achter deze kleurenpalet challenge.

De kleur van vandaag: Iris

Kleurenpalet Challenge - Iris

Het trefwoord is ‘Iris‘ en de omschrijving is ‘Eeuwige lente

Het proces: van inspiratie naar kleurenpalet

Bij het maken van het kleurenpalet laat ik mezelf creatief helemaal vrij. Soms triggert de kleur van de kaart iets, soms is het het trefwoord, soms is het een associatie. Het maakt niet uit, het is allemaal oké. Het gaat vooral om het proces!

Voor mij staat deze kleur voor de Godin Iris, de godin van de regenboog en boodschapper van de goden. Maar de regenboog heeft te veel kleuren om er een mooi samenhangend kleurenpalet van te maken. En bovendien ben ik nog geen afbeeldingen tegengekomen van Iris die rechtdoen aan hoe ik haar voor me zie ;-)
Daarom heb ik er voor dit kleurenpalet voor gekozen om me te laten inspireren door de bloem. Daar zijn gelukkig genoeg mooie afbeeldingen van te vinden.

Iris - inspiratie

Mijn inspiratie voor dit kleurenpalet

Het eindresultaat: het kleurenpalet

Naar aanleiding van mijn inspiratie heb ik onderstaand kleurenpalet samengesteld:

Kleurenpalet - Iris

Persoonlijk kleurenpalet

Naast deze persoonlijke challenge maak ik ook kleurenpaletten voor online branding op basis van jouw unieke persoonlijkheid. Want wanneer je jouw echte kleuren gebruikt zet je jezelf in je kracht en trek je mensen aan die bij jou passen.

Dit vind je misschien ook interessant

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *