Druif – Kleurenpalet challenge

15 oktober 2021
Druif - Kleurenpalet Challenge

Om mezelf te helpen om uit de neerwaartse spiraal van depressieve gedachten te komen heb ik mezelf uitgedaagd tot een kleurenpalet challenge.

Meer over het idee achter deze kleurenpalet challenge.

De kleur van vandaag: Druif

Kleurenpalet Challenge - Druif

Het trefwoord is ‘Druif‘ en de omschrijving is ‘Roes & Verdoving

Het proces: van inspiratie naar kleurenpalet

Bij het maken van het kleurenpalet laat ik mezelf creatief helemaal vrij. Soms triggert de kleur van de kaart iets, soms is het het trefwoord, soms is het een associatie. Het maakt niet uit, het is allemaal oké. Het gaat vooral om het proces!

Voor dit kleurenpalet liet ik me inspireren door druiven. Bij het zoeken kwam ik veel verschillende afbeeldingen tegen die allemaal iets met me deden. Omdat ik niet kon kiezen tussen twee afbeeldingen heb ik vandaag twee kleurenpaletten gemaakt.

Druif - inspiratie - 01

Mijn 1e inspiratie voor dit kleurenpalet

Druif - inspiratie - 02

Mijn 2e inspiratie voor dit kleurenpalet

Het eindresultaat: de kleurenpaletten

Naar aanleiding van mijn inspiratie heb ik onderstaande kleurenpaletten samengesteld:

Kleurenpalet - Druif - 01
Kleurenpalet - Druif - 02

Persoonlijk kleurenpalet

Naast deze persoonlijke challenge maak ik ook kleurenpaletten voor online branding op basis van jouw unieke persoonlijkheid. Want wanneer je jouw echte kleuren gebruikt zet je jezelf in je kracht en trek je mensen aan die bij jou passen.

Dit vind je misschien ook interessant

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *