Bleekroze – Kleurenpalet challenge

1 september 2021
Bleekroze - Kleurenpalet Challenge

Om mezelf te helpen om uit de neerwaartse spiraal van depressieve gedachten te komen heb ik mezelf uitgedaagd tot een kleurenpalet challenge.

Meer over het idee achter deze kleurenpalet challenge.

De kleur van vandaag: Bleekroze

Kleurenpalet Challenge - Bleek Roze

Het trefwoord is ‘Bleekroze‘ en de omschrijving is ‘Zachte Liefde

Het proces: van inspiratie naar kleurenpalet

Bij het maken van het kleurenpalet laat ik mezelf creatief helemaal vrij. Soms triggert de kleur van de kaart iets, soms is het het trefwoord, soms is het een associatie. Het maakt niet uit, het is allemaal oké. Het gaat vooral om het proces!

Voor dit kleurenpalet liet ik me inspireren door de kleur bleekroze. Met die kleur kan je echt alle kanten op: alle soorten bloemen, zonsopkomsten of -ondergangen, kleding, toetjes en nog veel meer. Je kan het bijna zo gek niet bedenken, maar op mijn zoektocht werd ik deze keer vooral getrokken naar zonsopkomsten en -ondergangen.

Bleekroze - inspiratie

Mijn inspiratie voor dit kleurenpalet

Het eindresultaat: het kleurenpalet

Naar aanleiding van mijn inspiratie heb ik onderstaand kleurenpalet samengesteld:

Kleurenpalet - Bleekroze

Persoonlijk kleurenpalet

Naast deze persoonlijke challenge maak ik ook kleurenpaletten voor online branding op basis van jouw unieke persoonlijkheid. Want wanneer je jouw echte kleuren gebruikt zet je jezelf in je kracht en trek je mensen aan die bij jou passen.

Kleurenpaletten in deze challenge

Bekijk hier alle kleurenpaletten die ik tot nu toe gecreëerd heb:

Of bekijk ze allemaal bij elkaar in mijn portfolio.

Dit vind je misschien ook interessant

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *